Project Description

Promovideo 013 Business Tour

013 Business Tour is een jaarlijks terugkerend event waar zoetzout de promovideo voor mocht maken. In 2018 was de eerste editie een feit. Zoetzout was erbij en maakte een aftermovie van de dag. Ook werd direct de aftrap gegeven voor de tweede editie eind 2019. Voor de werving van nieuwe sponsoren, onderwijsinstellingen en andere key players maakten we een promovideo. Daarbij maakten we gebruik van de beelden en de herkenbare groen/blauwe stijl. De gehele video kun je hier bekijken.

Over 013 Business Tour

Door een groeiende economie neemt de krapte op de arbeidsmarkt alsmaar toe. In Tilburg is een breed scala aan onderwijsinstellingen gevestigd, zowel in het praktische als wetenschappelijk onderwijs. Helaas slagen lokale ondernemers en de studenten er niet altijd in een ‘match’ te maken. Daardoor vertrekken veel studenten na hun studie weer uit Tilburg. De Rabo 013 Business Tour is een event waarbij studenten, young-professionals én het lokale bedrijfsleven met elkaar in contact worden gebracht.

De eerste editie van het Tilburgse evenement Rabo 013 Business Tour vond plaats op 22 november 2018. Het is een initiatief van de Junior Kamer Hart van Brabant. Het event geeft trotse ondernemers uit Tilburg en omstreken de mogelijkheid om in contact te komen met studenten en young-professionals. Met als doel kwalitatief goed, gemotiveerd én lokaal talent te kunnen aantrekken. Het event heeft als doel de braindrain tegen te gaan. Kortom,… het gaat echt ergens over. Voor je het weet heb je een baan of een nieuwe medewerker.

Het logo in deze promovideo is inmiddels achterhaald. Het nieuwe logo is door zoetzout ontwikkeld en kun je ook vinden in ons portfolio. Meer weten, neem dan contact met ons op. Natuurlijk kun je ons ook volgen via instagram waar we ons laatste werk delen.