Project Description

Grafische vormgeving map De Commanderie

Als wij catering nodig hebben, bellen we altijd naar hetzelfde adres: De Commanderie. Tijdens de voorbereidingen van een event, stuitten we op een prijslijst. Die lijst had helaas niet hetzelfde niveau als hun catering. Werk aan de winkel dus voor zoetzout. Dat resulteerde o.a. in een offertemap.

De Commanderie heeft naast een cateringtak ook een gasterij waar bruiloften, feesten maar ook uitvaarten worden georganiseerd. Voor al deze onderdelen was een prijslijst samengesteld die tevens fungeerde als folder. Dat resulteerde in een document van wel 80 pagina’s. Te groot en te uitgebreid dus. Daarom stelde zoetzoet voor om het document op te delen in logische onderdelen. Een folder voor rouwen, een folder voor trouwen, een separate folder voor de arrangementen, events, bedrijfsborrels, etc.

Een potentiële klant gaat vaak naar huis met een folder i.c.m. een begroting. Deze items moeten op smaakvolle manier worden gepresenteerd aan de klant. Daarom ontwikkelde zoetzout een offertemap waar de losse documenten in verzameld kunnen worden. De map is tevens voorzien van een checklist voor de meest voorkomende zaken.

Met een paar simpele stappen hebben we zo meer logica en smaak kunnen toevoegen. Ook behoefte aan een frisse blik, neem dan contact met ons op.

offertemap De commanderie